TAKEYA

TAKEYA Japanese Food Specialities

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 119 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij TakeYa. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 20:13 nice sushi
6 mei 2022 om 20:45 He hè eindelijk sushi zoals het hoort vers, genoeg en niet duur
18 feb 2022 om 11:19 Er was sushi bij met vis,die moest ik weggooien want die vis was niet meer goed het stonk.
12 feb 2022 om 22:15 Top kwaliteit.
13 jan 2022 om 20:40 Kwaliteit vd sushi is niet meer wat het vroeger was, echt een veel mindere kwaliteit. Ook irritant dat men alleen maar engels spreekt en verwacht dat de klant dit ook doet. Jammer na zo een 15 jaar trouwe klant geweest te zijn zeg ik nu tot ziens.
29 dec 2021 om 21:18 Warme eten was koud en kwam half uur later dan gepland. De sushi was prima overigens
8 dec 2021 om 6:49 Goed verzorgde en lekkere sushi. Bezorging door Engels sprekende bezorger die de opmerking over waar precies te leveren niet begreep en derhalve onnodig lang in de rondte heeft gereden. Gelukkig wordt de meeste sushi koud geserveerd…
26 nov 2021 om 16:58 My sashimi was perfectly fresh and a generous portion. My Pokebowl the same. Excellent sides of edamame and wakame, very quickly delivered
5 nov 2021 om 16:20 Heerlijk en precies op tijd, vriendelijke bezorger
16 okt 2021 om 18:41 Ik ben blij dat unagi don weer beschikbaar is :)
9 okt 2021 om 21:06 Lekker eten! Warme dingen waren ook echt warm!
1 sep 2021 om 13:08 Was heerlijk!!! Duurde beetje lang, maar was het wachten waard!