TAKEYA

TAKEYA Japanese Food Specialities

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 105 beoordelingen
16 okt 2021 om 18:41 Ik ben blij dat unagi don weer beschikbaar is :)
9 okt 2021 om 21:06 Lekker eten! Warme dingen waren ook echt warm!
1 sep 2021 om 13:08 Was heerlijk!!! Duurde beetje lang, maar was het wachten waard!
28 aug 2021 om 21:53 Altijd een van de beste sushi alleen wordt de laatste tijd wel een beetje moe van de mensen aan de telefoon. Zodoende maar beter bestellen via TB. Jammer voor hun want kost alleen maar extra
3 aug 2021 om 19:24 Unfortunately Nigiri maki set was not up to expectation. Chef’s choice maki came with radish and cucumber - at least one could have been non-veggie kind, considering that not all Nigiri in the set are fish. Nonetheless tuna and salmon Nigiri are awesome.
23 jun 2021 om 16:00 I always enjoy thier food. Unagi don is the best :)
9 jun 2021 om 22:47 Ik snap echt niet dat mensen deze sushi middelmatig vinden. Ik ben al 30 jaar klant en ze blijven de allerbeste. Gewoon klasse apart
2 jun 2021 om 20:20 Rijk gevulde pokebowl en een vriendelijke bezorging.
13 mei 2021 om 20:08 Was eerst op een ander adres werd gebeld of ik de deur open wou doen. Was daarna wel redelijk snel bij mij, maar de bezorger was niet echt vriendelijk. Smaak van de sushi was niet zo. Jammer.
10 mei 2021 om 8:35 2 uur en 40 minuten moeten wachten omdat er 1 enkele bezorger actief is, kan echt niet. Het eten zou prima zijn geweest als de warme dingen niet koud geworden waren. Vooral het gebrek aan communicatie is een doorn in het oog in zo’n situatie.
9 mei 2021 om 21:23 Dit was de slechtste ervaring met Thuisbezorgd ooit. Het eten was TWEE uur te laat. Kwaliteit was ook onder de maat. Yakitori koud. Sashimi glazig en de sushi met zoveel rijst gemaakt dat je het niet weg krijgt, maar bovenal smakeloos. Bizar slecht.
29 apr 2021 om 20:45 Ik ben al jaren trouwe fan van Take-Ya. Helaas is het de afgelopen maanden achteruit gegaan met het eten. De sushi is oké maar niet zoals daarvoor. Daarnaast waren de gyoza hard en teveel gebakken. Kom op koks van Take-Ya, wordt weer zoals vroeger!